foto1
foto1
foto1
foto1
foto1
matek házi, függvénytábla, szendvics, üdítő, tornacucc, szódoga, puszi

Oladi Szakgimnázium és Szakközépiskola

Szombathelyi Szolgáltatási Szakképzési Centrum

A világhírű Body kiállítás, nem csak külföldön, hanem Magyarországon is nagy sikert arat az emberek körében, hiszen roppant érdekes, és sokat lehet belőle tanulni.

2018. február 22-én iskolánk, a Szombathelyi Szolgáltatási Szakképzési Centrum Oladi Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája tanulói lehetőséget kaptak a tárlat megtekintésére. Hihetetlenül jó volt, hogy nem csak körbejártuk, hanem mindig elmondták mi-micsoda, emiatt még több ismerethez juthattunk. Óriási élményt jelentett, hogy mindaz, amit eddig könyvből tanultunk és képeken láthattunk, most megnézhettük a valóságban is. Szemünk elé tárult, milyen igazából az emberi test és hogyan működik. Mindez sokat segít számunkra az anatómia tanulásában. Döbbenetes belegondolni abba, hogy ezek a testek régen élő embereknek a szervei voltak, bár az is igaz, ez tette igazán érdekessé a kiállítást!

Sok új információval jöttünk haza, ami a későbbi tanulmányainkban is hasznos lesz.

Hálás vagyok, hogy az iskola megadta nekünk azt a lehetőséget, így elsők között megnézhettük a kiállítást. Nekem, mint egészségügyi hivatásra készülő tanulónak, különösen nagy élmény volt körbejárni!

Rába Fruzsina 9/E osztályos tanuló

Copyright © 2019 Oladi Szakképző Iskola Rights Reserved.