foto1
foto1
foto1
foto1
foto1
matek házi, függvénytábla, szendvics, üdítő, tornacucc, szódoga, puszi

Oladi Szakgimnázium és Szakközépiskola

Vas Megyei Szakképzési Centrum

Időpont:

2018. április 13. (péntek) 18:00 – 22:00

Helyszín:

Szombathely, Simon István u. 2-6.

Programok:

Utazás a Langerhans szigetekre (mikroszkópos szövetvizsgálat)

Az érdeklődők jó felbontású mikroszkóp alatt vizsgálhatják meg a különböző szövetmintákat. Ezeket akár projektorral kivetítve az IKT táblán, nagy méretben is megtekinthetik. Biológia szakos tanári magyarázattal.

Szívbemarkoló pillanatok (szervek boncolása csak erős idegzetűeknek)

Tudtad, hogy kilencven százalékban hasonlítunk a sertéshez? Gyere, és boncolj velünk sertésszemet, sertésszívet és sertésvesét. De ha kíváncsi vagy, azt is megmutatjuk, hogy miért világít a vadak szeme a sötétben.

Neked természetes, de másnak is? (Értesd meg magad kézzel-lábbal)

Értesd meg magad a hallás- és látáskárosultakkal. Az egészségügyben dolgozók napi szinten találkoznak különböző fogyatékkal élőkkel, velük is meg kell értetni a kezelések menetét, a gyógyszerezést, a tennivalókat. Ahhoz, hogy ezt meg tudják oldani, kreativitás szükséges. Ezt demonstrálja a gyakorlat.

SOS 112 (mentési szimuláció, műseb-készítés és gipszelési gyakorlat)

Fúj, de undi! Készíts műsebeket saját magadon. Szeretsz kötni, mint a nagymamád - Gyere te is! Köss velünk! Csak egy kicsit másként. Műseb készítés, sebellátás, gipszelés. Kéz- és lábtörést! Mi ellátjuk, elsősegélynyújtási bemutató.

Játszunk papást - mamást! (kisgyermek-gondozó és nevelő tapasztalatokat szerezhetsz)

Ismerd meg a gyerekek világát! Légy te most az anyuka, apuka. Kóstolj bele a szülők világába. Nemcsak pelenkázásból áll a gyermek nevelése. A gyermek nem kicsinyített felnőtt, érző, önálló lény, aki nyitott a körülötte lévő világra.

Próbáld ki ügyességed kétkeréken, kétlábon és kétkézen!

Ügyességi sportfeladatok az egyes sportágak alapvető készségeivel. Választ ki a testhez álló sportágadat! Mozdulj ki a komfortzónádból, mozdulj ki otthonról! Válj Oladi ninjává! Akadálypálya a legügyesebbeknek.

Gyártottál már vámpírfogat? Fogtechnikai laborunkban megteheted.

Nézd meg a legalapvetőbb eszközöket, amivel egy fogtechnikus dolgozik. Ki is próbálhatod őket. Egyszerű fogtechnikai alapmozdulatokat meg is tanulhatsz. Dolgozz gyurmával, gipsszel, viasszal. Riogasd otthon a családot a végeredménnyel.

Tudod, milyen a hajad? Tudsz önállóan frizurát készíteni? Most kipróbálhatod!

Konzultáció mesterfodrászokkal és tanítványokkal a haj- és fejbőr állapotfelmérése után. Tanácsadás otthoni hajápolásra. Fejformádhoz igazodó frizura ajánlása. Kipróbálhatod magad babafejeinken fonás, hajgöndörítés témában.

Tudod-e, hogy mi a 2018-as tavaszi sminktrend? Most megláthatod, kipróbálhatod!

2018-as tavaszi sminktrendek bemutatása. Arcformához, haj- és szemszínhez tanácsadás, bőrápolási tanácsadás tinédzsereknek, arcbőr tisztítás, pattanások kezelése, különböző hatóanyagok, kozmetikumok ajánlásával.

Tele van a szekrényem, de nincs mit felvenni! Tegnap is a kedvencem volt rajtam!

Régi kedvenc ruháid felújítása, életrekeltése a tavaszi-nyári trendeknek megfelelően. Nézz körül otthon a szekrényekben, varróskosarakban, bizsus dobozokban. Szárnyaljon a fantáziád, legyél menő, az újjá varázsolt, egyedi ruhádban. Légy ÖKO tudatos a régi ruhák ötletes újrahasznosításával. Egyéni stílustanácsadás az öltözködésben.

 

Copyright © 2020 Oladi Szakképző Iskola Rights Reserved.